View Sidebar

Andre sites

Køb Scrum tilbehør og kurser on-line
ScrumMaster.dk shop

Login
 
 

Få jeres egen Scrum Træner

Få jeres egen Scrum træner

Måske er I allerede igang med Scrum, måske får I ikke det ud af det, I gerne ville, måske er det sandet lidt til. Vi har et tilbud til jer:scrummobile

Få en af vore senior Scrum Mastere tilknyttet som ekstern træner og få en fast sparringspartner til at få mest muligt ud af Scrum i jeres virksomhed eller organisation.

Det koster kun fra DKK 19.500 for 6 måneder.

Når man har været i gang med noget et stykke tid, er det nemt at falde ind i en routine, og det er godt, men nogen gange kan hverdagen fylde så meget, at målet tabes lidt af sigte.

Derfor har vi indført en trænerordning, hvor organisationer kan tilknytte os som senior Scrum Mastere (Über Scrum Master), for f.eks. 6 mdr. At arbejde efter Scrum principperne er et håndværk, der skal læres.

En sådan aftale vil indeholde to halvdages møder/præsentationer/undervisning efter jeres ønske plus fri telefon og on-line support, det koster DKK 19.500 plus moms og evt. rejser.

Vi har arbejdet med mange organisationer og virksomheder, og ved hvad de typiske faldgruber er, vi ved også hvilke enkle tiltag der skal til for at opnå konstant forbedring, hvis viljen i organisationen er tilstede.

Nogen gange bruger vi møderne til et service eftersyn på processen, det er lidt ligesom et super-retrospecitve, hvis I er kendt med Scrum terminologien.

  • Hvad er situationen? Fakta på bordet
  • Hvad er vi tilfredse med og glade for?
  • Hvad kunne forbedres?
  • Hvem kan forbedre de enkelte områder?
  • Hvad prioriterer vi at gøre noget ved?

Hvad så derefter? I er frie til, at beslutte hvad I vil med de ting vi finder frem her. Måske vælger I at gennemføre en eller to ting og se, hvordan det går. Måske ønsker I, at vi kommer forbi og bistår regelmæssigt i en periode, så finder vi en klippekortsløsning på det. Det er jeres forretning og jeres valg.

Hvis det har vakt jeres interesse, så send en mail til Kurt Nielsen eller ring på 6168 9118 for flere oplysninger.